Summercourse assetmanagement aan zee

De ‘Certificate in Asset Management’ trainingen zijn zo’n succes dat IES en IIR aanstaande zomer de eerste Summercourse assetmanagement organiseren.

Aan zee leren professionals hoe zij hun assets beheren en onderhouden met een perfecte balans tussen risico’s en kosten en dit volgens de internationale standaard van het IAM te volbrengen. De summercourse duurt 5 dagen, waarbij er samen met ervaren IAM endorsed trainers wordt voorbereid op het uitdagende IAM- examen.

Bij een geslaagd examen wordt het internationaal erkende ‘Certificate in Asset Management’ overhandigd en kan er wereldwijde expertise in assetmanagement worden aangetoond.

Gebruik jij ook de zomer om je klaar te stomen voor het IAM ‘Certificate in Asset Management’?

Bekijk onderstaand het programma en meld je aan! Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze training.

Het programma:

  • Di 3 juli 2018:               Module 1: Principles of Asset Management
  • Woe 4 juli 2018:           Module 2: Assessing and managing Asset Management Risks
  • Di 10 juli 2018:             Module 3: Asset Management Policy, Strategy and Planning
  • Woe 11 juli 2018:          Module 4: Asset Lifecycle Management
  • Ma 16 juli 2018:            Module 5: The Financial and Business Impact of Asset Management
  • Ma 23 juli 2018:            Oefensessie voor het examen
  • Di 31 juli 2018:              Examen

Wil je het volledige programma inzien? Download dan de brochure! Of neem contact op met Diederik van Leeuwen voor meer informatie.

Waar?!

Module 1 t/m 5 vindt plaats bij Parnassia aan zee te Overveen. De oefensessie op 23 juli én het examen op 31 juli zijn beiden in het Coengebouw te Amsterdam.

Ben je van de zomer niet in de gelegenheid om de training te volgen? Op 8 oktober start de reguliere training IAM Certificate in Asset Management.