Assetmanagement reis bij gemeente Sudwest-Fryslan

Voor één van de grootste gemeenten van Nederland, Gemeente Súdwest-Fryslân, heeft IES Asset Management samen met IIR de training ‘IAM Certificate in Asset Management’ verzorgd. IES en IIR hebben daarmee het fundament voor basiskennis over assetmanagement gelegd bij de medewerkers en een bijdrage geleverd aan hun betrokkenheid. Dit was voor de gemeente de start van een enerverende assetmanagement reis, waarbij bewust gebruik is gemaakt van verschillende partners op verschillende onderwerpen.

Onlangs heeft de gemeente het assetmanagementcongres: ‘SamenWerken is de Kracht van de Toekomst’ georganiseerd. Hierbij kregen professionals uit het vakgebied de gelegenheid om hun kennis over assetmanagement te vergroten en te delen.

Zo gaf IES directeur Jan Mens de deelsessie ‘assetmanagement in het bedrijfsleven’. In deze deelsessie presenteerde Jan Mens aan de hand van praktijkvoorbeelden van bedrijven en overheden de meerwaarde van assetmanagement. Tegelijkertijd gaf Jan Mens een aantal praktische handvatten mee, waar de deelnemers mee aan de slag konden.

Heb je de deelsessie ‘assetmanagement in het bedrijfsleven’ bezocht en wil je de presentatie nalezen? Of ben je benieuwd naar de praktische handvatten? Download hier de presentatie!

*Foto is gemaakt door: Martin de Groot