Even voorstellen: Annemarie Kin!


Enthousiast, volhardend én het vermogen om zich in een ander te verplaatsen. Dat is Annemarie. Woonachtig in Helmond en trotse moeder van vier, haar ‘assets’.

Hoe eigendommen van een organisatie het beste bijdragen aan de strategische bedrijfsdoelen. Dat klinkt voor haar als vanzelfsprekend, want wie wil dat nou niet? Annemarie heeft al heel wat jaren ervaring op de teller in allerlei organisaties. Met momenteel een uitdagende opdracht bij Waterschapsbedrijf Limburg, waar ze als penvoerder het strategisch assetmanagement plan helpt opzetten. Hoe dragen deze assets ultiem bij aan alle ambities van deze maatschappelijk betrokken organisatie? Kunnen we iedereen in de beweging mee krijgen? ‘Wijsheid begint met verwondering’ (Socrates).  Annemarie: ‘Dat geeft dat de drive om elke keer opnieuw te zoeken naar oplossingen die de waarde van assets optimaliseren’.

Sinds 2016 is Annemarie betrokken in de NEN-normcommisssie voor de ISO55000, de internationale norm die de eisen voor het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en verbeteren van een managementsysteem voor assetmanagement.

In haar vrije tijd maakt ze een ritje op de fiets samen met haar gezin, leest een goed boek en ontmoet graag mensen in binnen- en buitenland.