Wil je opgaan voor het formele IAM examen “Certificate in Asset Management” of het hierop aansluitende “Diploma in Asset Management” of heb je behoefte aan een goede opfrisser? Dan zijn onze vlaggenschip trainingen zeker iets voor jou.

Het ‘Certificate in Assetmanagement’ is in 2013 door de internationale branchevereniging Institute of Asset management (IAM) geïntroduceerd. Het ‘Diploma in Asset Management’ volgde in 2015. Het zijn kwalificaties die aangeven wat je van assetmanagement zou moeten weten. En je kennis wordt getoetst door middel van een pittig formeel online examen van het IAM. Als je het examen met succes afsluit ontvang je het internationaal erkende ‘IAM Certificate in Asset Management’ of het ‘IAM Diploma in Asset Management’.

Wij hebben twee trainingen ontwikkeld die deze IAM kwalificaties integraal afdekken en je goed voorbereiden op het examen. Daarnaast hebben we heel veel praktische voorbeelden en praktische handvatten toegevoegd, zodat het niet een theoretische exercitie blijft, maar dat je er echt iets mee kunt.

Klik hier voor de eerstvolgende training datums.

Meer informatie over de trainingen? Download de CIAM en/of DIAM brochure met daarin een uitgebreide beschrijving van het trainingsprogramma en data voor de open trainingen via IIR:
CIAM brochure
DIAM brochure

De training kan ook als in company training voor jouw organisatie worden uitgevoerd. Als je dat wilt kunnen we de training dan helemaal op maat maken voor jouw organisatie en er specifieke onderwerpen in behandelen die voor jullie relevant zijn. Om dit zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op jouw organisatie kunnen we dit het beste even persoonlijk bespreken. Kom een keer een kop koffie drinken of bel voor een afspraak en we komen graag bij je langs. Zie ook training op maat.

Assetmanagement training met IAM examen?

Neem contact op met Diederik!

ir. Diederik van Leeuwen

Manager training and development & partner

diederik.van.leeuwen@iesbv.nl