Verhoog de concurrentiekracht van renewable energy!

In juni 2016 bezocht Dimitri het jaarlijkse IAM-congres in Edinburgh. Dit is één van de meest vooraanstaande evenementen waarbij assetmanagement professionals van over de hele wereld bijeenkomen.

Dimitri presenteerde hier ons innovatieve idee over het implementeren van assetmanagement in de Renewable Energy sector tijdens een pitch&poster sessie voor NextGen. NextGen, ook wel de volgende generatie genoemd, zijn mensen die nieuw zijn in het vakgebied assetmanagement. Tijdens de presentatie gaf Dimitri onze visie op het realiseren van hogere assetprestaties en lagere kosten voor onderhoudsorganisaties in de Renewable Energy sector.

Onze visie:
‘‘De Renewable Energy sector ontwikkelt zich als alternatief voor de conventionele energieopwekkingsmethodes. Wat resteert is een laatste duwtje om echt concurrerend te zijn. Één van de hoofd KPI’s om de concurrentiekracht te bepalen is €/kWh. Ons model op de poster geeft een aantal factoren weer die hier invloed op hebben. Het implementeren van assetmanagement heeft effect op deze factoren. Onderaan de poster staan daarom enkele resultaten die IES Assetmanagement heeft behaald bij klanten binnen de offshore, openbaar vervoer en infra sectoren. De plek waar het effect zichtbaar is, van de toepassing van deze methodieken binnen de renewable energy sector, wordt aangegeven met de corresponderende kleuren’’.

Wil je meer weten over onze visie neem dan gerust contact met ons op.

Klik op onderstaande afbeelding voor een grotere versie van onze poster.