Assetmanagement Nederland

Hoe realiseer je duurzaamheid met bestaande en nieuwe assets? Deze vraag staat centraal in het themabijeenkomst: Assetmanagement en duurzaamheid, dat op donderdag 25 januari wordt organiseerd door Assetmanagement Nederland.

 

Sprekers en onderwerpen
Peter van Riswijk, Provincie Gelderland: Duurzaam GWW, doe je ook mee?! Hoe is duurzaam GWW ontstaan, wat is de landelijke opgave, maar vooral: Hoe is men er bij Provincie Gelderland mee aan de slag.
Dirk Hopmans, DON Bureau: De openbare verlichting van provincie Noord-Holland in een keer om naar LED. Om invulling te geven aan de duurzaamheidsambitie van de provincie Noord-Holland onderzocht DON bureau met TNO hoe het energieverbruik van de openbare verlichting van Noord-Holland zo efficiënt mogelijk kan worden gehalveerd.
Leen Pronk, Gasunie Transport Services: De ‘kleinvoetigheid’ van assetmanagement. Hoe geeft Gasunie invulling aan het reduceren van haar CO2 voetafdruk? Vanaf organisatiedoelstelling tot aan concrete activiteiten.
Niels van Geenhuizen, Arcadis: Verbinden is verduurzamen. Niels was in 2017 finalist van de verkiezing van de MVO-manager van het jaar en deelnemer aan de Noordpoolreis van topmensen van onder andere ING, NS en havenbedrijf Rotterdam. Niels gaat kort in op wat duurzaamheid voor Arcadis betekent en laat met inspirerende voorbeelden zien hoe dit leidt tot duurzamere, betere en efficiëntere projecten vanuit een groene bril.

 

Tussen de presentaties is er tijd voor vragen en dialoog en worden prikkelende stellingen aan het publiek voorgelegd, verzorgd door Alex Roovers en Robert van Grunsven van CMS asset management.

 

Na het inhoudelijke programma van 13:00 tot 16:30 is er tot 18:30 een borrel met gelegenheid tot doorpraten en netwerken.

 

Aanmelden?

Aanmelden kan via: secretariaat@amnederland.nl