Werken bij

IES is een zelfstandig, no-nonsense ingenieursadviesbureau dat organisaties helpt assetmanagement te implementeren. Wij zijn sengineers, die geloven in de kracht van mensen achter de techniek. Dat vormt onze werkwijze. En met die werkwijze en onze ervaring, laten we assetmanagement structureel bijdragen aan bedrijfsresultaten.

Bij ons 20-jarig bestaan zijn wij onderdeel geworden van AMCL, het grootste in assetmanagement gespecialiseerde adviesbureau ter wereld. Hierdoor kunnen wij niet alleen onze klanten van dienst zijn met een nog breder dienstenpakket en uitgebreide specialistische ervaring, maar kunnen onze sengineers ook internationaal hun vleugels uitslaan als ze dit leuk vinden.

We zijn momenteel op zoek naar nieuwe talenten en professionals!

We werken graag voor en bij opdrachtgevers die ook een hart hebben voor de mensen in hun organisatie. Een gesprek in de coffee-corner of op de werkvloer, vinden we misschien wel belangrijker dan een tweewekelijks overleg. En ook wij voelen soms wel dat het makkelijker is om achter je computer te blijven te zitten. Niets menselijks is ons vreemd! Daarom zijn we bij IES onder de noemer ‘sociale innovatie’ continu bezig met onze eigen persoonlijk groei en ontwikkeling. Want ook een sengineer is nooit uitgeleerd.

Bonte boel

Vanuit BINK36 als thuisbasis werken we voor onze opdrachtgevers in Nederland, België en daarbuiten. Van slimme starters op de arbeidsmarkt tot ervaren experts op assetmanagement, met uiteenlopende interesses. We hebben triatleten, zeilers en gitaristen onder ons. Maar ook een parttime hoofdconducteur op een stoomtrein en fervente festivalgangers… Een beetje vreemd zijn we soms wel, of op z’n minst kleurrijk. Toch vinden onze opdrachtgevers ons vooral integer, betrokken en deskundig. En dat is best fijn om te horen!

* * *

Wil jij werken in een omgeving waar eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en gestimuleerd? En werken aan uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers in Nederland, België en daarbuiten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!