Werken bij

IES is een zelfstandig, no-nonsense ingenieursadviesbureau dat organisaties helpt assetmanagement te implementeren. We zijn sengineers, die geloven in de kracht van mensen achter techniek. Dat vormt onze werkwijze. Met die werkwijze en onze ervaring, laten we assetmanagement structureel bijdragen aan bedrijfsresultaten.

We zijn momenteel op zoek naar nieuwe talenten en professionals!

Groei & Ontwikkeling

We werken graag voor en bij opdrachtgevers die ook een hart hebben voor de mensen in hun organisatie. Een gesprek in de coffee-corner of op de werkvloer, vinden we misschien wel belangrijker dan een tweewekelijks overleg. En ook wij voelen soms wel dat het makkelijker is om achter je computer te blijven te zitten. Niets menselijks is ons vreemd! Daarom zijn we bij IES onder de noemer ‘sociale innovatie’ continu bezig met onze eigen persoonlijk groei en ontwikkeling. Want ook een sengineer is nooit uitgeleerd.

Bonte boel

Vanuit BINK36 als thuisbasis werken we inmiddels met ruim zeventien ‘sengineers’ bij opdrachtgevers in het hele land. Van slimme junioren tot gelouterde senioren, met uiteenlopende interesses. We hebben motorrijders, surfers, zeilers en gitaristen onder ons. Maar ook een parttime hoofdconducteur op een stoomtrein en een militair archivaris… Een beetje vreemd zijn we soms wel, of op z’n minst kleurrijk. Toch vinden onze opdrachtgevers ons vooral integer, betrokken en deskundig. En dat is best fijn om te horen!

Taart, IES-Koffie en de Bink

Op maandagen komen we samen op ons kantoor in de BINK voor team- of maandmeetings. Maar ook voor een stuk taart met een goede kop IES-koffie, of gewoon bij te praten over het weekend en werk aan de grote tafel. ‘Vrijdagmiddag-borrelen’ doen we op de BINK, of bij dat gezellige café in de buurt.

* * *

Wil jij werken in een omgeving waar eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en gestimuleerd? En werken aan uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers?

Dan zijn wij op zoek naar jou!