IAM Diploma in Asset Management

Behaal het internationaal erkende ‘Diploma in Asset Management’ en toon wereldwijd je expertise in Asset Management! Met dit diploma op zak voldoe je aan de internationale standaard van het gerenommeerde Institute for Asset Management (IAM). Om het ‘Diploma in Asset Management’ te behalen moet je het pittige examen ‘Principles of Asset Management’ afleggen. Dit examen vindt donderdag 17 december 2020 plaats bij IIR in het Coengebouw te Amsterdam. Om uniformiteit van het examen te verzekeren, leg je als deelnemer het examen online af met gebruik van een laptop op de trainingslocatie te Amsterdam. Je kunt je eigen laptop meenemen of gebruik maken van een laptop die IIR ter beschikking stelt (op verzoek).

*Dit examen is ook beperkt toegankelijk voor niet-deelnemers aan IES/IIR-assetmanagementtrainingen. Je dient dan wel over een geldig IAM-voucher te beschikken of deze via IES aan te schaffen.

Liever van te voren klaargestoomd worden om het examen te volbrengen? IES heeft samen met IIR de internationaal erkende ‘Diploma in Asset Management’ (DIAM) training ontwikkeld. Bekijk voor de eerst volgende startdatums van de trainingen in onze agenda of op de website van IIR en schrijf je in!

Meer informatie over het examen en/of aanmelden? Klik hier! Of neem contact op met Diederik van Leeuwen.