IAM Certificate in Asset Management

Gecertificeerd Asset Manager worden? Samen met IIR heeft IES de internationaal erkende ‘Certificate in Asset Management’ (CIAM) opleiding ontwikkeld. In 5 dagen tijd word je klaargestoomd om het pittige examen te volbrengen.

Het programma:

  • Ma 5 oktober 2020 – module 1: Introductie over de belangrijkste Asset Management principes
  • Di 6 oktober 2020 – module 2: Ontwikkelen en implementeren van SAMP en AMP en financiële aspecten
  • Ma 26 oktober 2020 – module 3: Verschillende fasen van de levenscyclus van een bedrijfsmiddel
  • Di 27 oktober 2020 – module 4: Signaleren, inventariseren, beheersen en monitoren van Asset Management risico’s
  • Di 3 november 2020 – module 5: Het in balans brengen en houden van de kosten en baten in Asset Management
  • Ma 16 november 2020 – examentraining
  • Do 19 november 2020 – examen. Dit examen is ook beperkt toegankelijk voor niet-deelnemers aan IES/IIR-assetmanagementtrainingen. Je dient dan wel over een geldig IAM-voucher te beschikken of deze via IES aan te schaffen.

Het programma vindt plaats bij IIR in het Coengebouw te Amsterdam. Meer informatie over het programma en/of aanmelden? Klik hier! Of neem contact op met Diederik van Leeuwen.

Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze opleiding.

Training op maat

De training kan ook als in company training voor jouw organisatie worden uitgevoerd. Als je dat wilt kunnen we de training dan helemaal op maat maken voor jouw organisatie en er specifieke onderwerpen in behandelen die voor jullie relevant zijn. Om dit zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op jouw organisatie kunnen we dit het beste even persoonlijk bespreken. Kom een keer een kop koffie drinken of bel voor een afspraak en we komen graag bij je langs. Zie ook training op maat.