E-Learning: Certificate in Asset Management

Vanaf 2020 bieden wij een volwaardige e-learning versie aan van de “IAM Certificate in Asset Management” opleiding. Als je je graag wilt voorbereiden op het “IAM Certificate in Asset Management” examen, maar geen tijd of behoefte hebt aan een uitgebreide klassikale training op dit gebied, is dit de ideale oplossing!

Programma

In de e-learning krijg je een samenhangend modulair programma dat je op je eigen gewenste moment en waar je maar wilt kunt bestuderen. Het programma bevat de lesstof die minimaal nodig is om goed voorbereid examen te kunnen doen, en bestaat uit de basistheorie, video’s, animaties, oefeningen en cases.

Nadat je de e-learning hebt bestudeerd kun je zelf via een PearsonVUE test center examen doen. Er is altijd wel een Pearson VUE test center bij jou in de buurt.

Je kunt de e-learning versie van de “IAM Certificate in Asset Management” kopen in onze webshop.

Liever klassikaal?

Als je behoefte hebt aan een bredere opleiding op dit gebied, met veel interactie met docenten en andere deelnemers en vooral veel praktische handvatten om assetmanagement in je eigen omgeving te implementeren, is de klassikale versie van de “IAM Certificate in Asset Management” waarschijnlijk meer iets voor jou. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Vragen?

Neem contact op met !

Resultaten

95%

slaagt in één keer!

Studeren

waar en wanneer het jou uitkomt

Laat je inspireren