IES trots op succes van IAM examens

Wereldwijd hebben meer dan 2000 professionals het afgelopen anderhalf jaar deelgenomen aan de examens IAM ‘Certificate in Asset Management’ en ‘Diploma in Asset Management’. Dit maakt het IAM bekend in haar nieuwsbrief van april 2017. IES Asset Management is er trots op dat zij hiervan 420 (20%!) deelnemers voor haar rekening heeft genomen met haar incompany en open rooster CIAM-trainingen.

IES Asset Management is sinds 2010 door het IAM erkend als ‘Endorsed trainer en Assesor’ en daarmee bevoegd om de trainingen te doceren en examineren. De trainingen worden aangeboden volgens de internationale ISO 55000 standaard. IES Asset Management ondersteunt professionals die verantwoordelijk zijn voor het managen van fysieke assets en hun kennis en expertise naar een hoger niveau willen tillen. Door het behalen van het IAM ‘Certificate in Asset Management’ en ‘Diploma in Asset Management’ maak je als assetmanagement professional het verschil.

Wil je ook het verschil maken als assetmanagement professional? Bekijk de start datums van de CIAM en DIAM trainingen in de agenda! In 5 interactieve dagen bereiden we je voor op het officiële online IAM examen. Bij een succesvol resultaat ontvang je het erkende ‘IAM Certificate in Asset Management’. Meld je nu aan! Wees er op tijd bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer weten?

ir. Diederik van Leeuwen

Technical Director

diederik.van.leeuwen@iesbv.nl