IES ZOEKT EEN ASSETMANAGEMENT PROFESSIONAL

Weet jij wat erbij komt kijken om verantwoordelijk te zijn voor het implementeren van assetmanagement en het meenemen van organisaties hierin? Zie je het daarnaast als jouw verantwoordelijkheid om assetmanagement in te zetten voor een betere wereld? En geloof je dat niet alleen de techniek, maar ook de mens erachter belangrijk is? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN

Als assetmanagement professional adviseer en begeleid je onze opdrachtgevers bij het inrichten of herinrichten van hun organisatie op het gebied van assetmanagement. Het is dus jouw verantwoordelijkheid medewerkers mee te nemen in assetmanagement implementatietrajecten. Dit doe je door het inzetten van de kracht van mensen, technologie en innovatie. Want dat leidt tot een gedragen en geaccepteerde transformatie bij onze opdrachtgever. Als professional leg je de link tussen de doelstellingen van het bestuur, zoals financiële prestaties, kwaliteit en duurzaamheid, en de functionele en technische prestaties van de assets. Daarbij leg je de focus op de waarde van assets én het functioneren van het portfolio op de lange termijn. Assets gaan vaak lang mee, maar hoe manage je dit tegen de laagste kosten en met het meeste rendement? Je geeft advies over deze uitdagingen om besluitvorming op strategisch en tactisch niveau te ondersteunen. En de uitvoering daarmee zo succesvol mogelijk te maken.

WAT VRAGEN WE VAN JOU

  • Een afgeronde academische opleiding, bijvoorbeeld civiele- Elektro techniek, bouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring op het gebied van assetmanagement;
  • Kennis van assetmanagement (ISO 55000) en IAM-certificaat is een pré;
  • Hoge mate van zelfstandigheid;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, een stevige gesprekspartner op strategisch en tactisch niveau.

ONZE AMBITIE

Wij geloven in de kracht van de mens achter de techniek. Door vertrouwen, verantwoordelijkheid en ruimte te geven, groeien medewerkers en stijgen bedrijfsresultaten structureel. Wij leveren geen rapport met een strik eromheen, maar helpen opdrachtgevers met de implementatie van nieuwe werkwijzen op basis van de ISO 55000. Onze propositie gaat dan ook uit van kennis, vakmanschap en een intensieve langdurige relatie met opdrachtgevers.

Enthousiast geworden van dit verhaal?

Mail dan je motivatie en CV naar Frank van Vugt.

Meer weten?

Frank van Vugt

Lead HRM

frank.van.vugt@iesbv.nl