Wil je graag een duurzame verandering doorvoeren in je onderhouds- of assetmanagementorganisatie en is het wenselijk dat hiervoor hulp van buiten komt? Of is er door ziekte of anderszins een gat ontstaan in je managementbezetting? Kies dan voor een interim manager via IES Maintenance Talent.

Wij zetten onze eigen ervaren asset managers of onderhoudsmanagers in of iemand uit ons brede netwerk. Zo ben je verzekerd van een interim manager die zich snel inwerkt en de continuïteit van je organisatie borgt.

Via een detacheringsovereenkomst kan een medewerker van IES Maintenance Talent voor een of meerdere dagen per week worden ingezet. Wij zorgen voor de administratie en uitbetaling van het salaris van de medewerker. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en dat maakt het voor jou extra interessant. IES Maintenance Talent is SNA-gecertificeerd (NEN 4400).

Bij voorkeur doen we bij interim management veel meer dan alleen op de winkel passen en zetten we onze ervaring en methodieken in om een serieuze verandering in je organisatie tot stand te brengen. Desgewenst combineren we dit met onze Assetmanagement Turnaround aanpak, waarbij we vanuit een interim management positie een aantoonbare blijvende verandering of verbetering in assetmanagement good practice realiseren met resultaatverplichting.

Het is de kunst om mensen te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar tevens passen binnen de bedrijfscultuur. Om deze optimale match te bereiken, vinden we het fijn om eerst kennis te maken met de organisatie en werkwijze. Kom een keer langs voor een kop koffie of bel voor een afspraak en we komen graag bij je langs.

Behoefte aan een duurzame verandering?

Neem contact op met Randolph!

ing. Randolph Smit

Lead Projects

randolph.smit@iesbv.nl