Presentatie en uitreiking IAM Nederland Awards 2020

Presentatie

Op 12 november a.s. zal Sascha Stikkelorum haar presentatie geven vanwege haar inzet bij het ontwikkelen van overzichtelijke tooling die helpt bij de besluitvorming over complexe assetmanagementproblemen zoals End of Life. Deze presentatie is alleen voor de jury.

Het gehele interview met Sascha is hier te lezen.

Afgelopen periode vonden de werkzaamheden van Sascha plaats bij een commercieel farmaceutisch bedrijf op R&D en bij een groot infrastructuurbedrijf op een afdeling voor het beheer van beveiligingsassets. Bij beide bedrijven ging het om grote hoeveelheden, vooral hightech, assets waarbij er geen goed beeld was van de staat van de assets, terwijl dit wel belangrijk is voor compliance en levensduur beheer. Voor deze bedrijven ontwikkelde Sascha succesvol (‘monkey-proof’) EOL tooling op maat.

Uitreiking

Op 19 november worden tijdens het online event de IAM-NL Awards 2020 uitgereikt. Met deze award vieren we de successen, leren we van de genomineerden en erkennen we het vakmanschap van de winnaars op het gebied van het assetmanagement in Nederland.

Aanmelden voor het online event (uitreiking Awards) klik hier!