Wil je graag een parttime of fulltime maintenance specialist, maar zie je de administratieve rompslomp niet zitten? Kies dan voor het tijdelijk inhuren van ervaren specialisten via IES Maintenance Talent.

Onze sengineers worden regelmatig ingezet om op locatie organisaties tijdelijk te ondersteunen op het gebied van maintenance & reliability engineering of assetmanagement. Denk hierbij aan speciale projecten, begeleiding van medewerkers of ondersteuning van de beheer- en onderhoudsorganisatie bij ziekte, vakanties, capaciteitsproblemen, etc. Het voordeel van onze detachering is dat je profiteert van de vak- en praktijkkennis van onze mensen.

Via een detacheringsovereenkomst kan een sengineer van IES Maintenance Talent voor een of meerdere dagen per week worden ingezet. Wij zorgen voor de administratie en uitbetaling van het salaris van de medewerker. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en dat maakt het voor jou extra interessant.

Het is de kunst om mensen te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar tevens passen binnen de bedrijfscultuur. Om deze optimale match te bereiken, vinden we het fijn om eerst kennis te maken met de organisatie en werkwijze. Kom een keer een kop koffie drinken of bel voor een afspraak en we komen graag bij je langs.

Ook behoefte aan flexibele capaciteit?

Neem contact op met Randolph!

ing. Randolph Smit

Lead Projects

randolph.smit@iesbv.nl