Trots! Vanaf januari 2023 is IES een dochterbedrijf van AMCL, DE koploper in de AM-branche

Als assetmanagement adviesbureau staan we voor het leveren van structurele resultaten met hoge kwaliteit. Het maakt ons trots dat we organisaties al bijna twintig jaar lang succesvol mogen helpen met hun assetmanagement vraagstukken.

Om opdrachtgevers zo goed mogelijk te blijven helpen in deze hectische tijden is het nodig ons continu te verbeteren. Het is een kwestie van de laatste assetmanagementkennis en de nieuwste technische mogelijkheden combineren met de ontwikkelingen in de samenleving en de veranderende behoeften. Redenen genoeg dus om na twintig jaar kritisch stil te staan bij de waarde die wij willen leveren.

We geloven dat samenwerking de sleutel is tot het leveren van meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Daarom zijn we blij te mogen mededelen dat per 4 januari 2023, vlak voor aanvang van ons 20-jarig bestaan, IES Asset Management een dochterbedrijf zal worden van AMCL, dé koploper in de assetmanagement branche. AMCL is met 165 assetmanagement professionals het grootste in assetmanagement gespecialiseerde adviesbureau ter wereld.

Wij behouden onze eigen naam ‘IES Asset Management’ en iedereen bij IES blijft dezelfde rollen vervullen. Voor onze opdrachtgevers biedt dit meer gespecialiseerde, internationale kennis en ervaring in huis in verschillende sectoren. We geloven dat we met deze stap onze opdrachtgevers nóg beter en breder van dienst kunnen zijn. Samen met AMCL gaan wij met veel enthousiasme een nieuw decennium tegemoet en we staan aan de vooravond van een interessante, nieuwe reis. Reis met ons mee!

Wil je meer weten? Neem contact op met partners Jan Mens, Diederik van Leeuwen, Frank van Vugt of Randolph Smit.

Meer weten?

ir. Diederik van Leeuwen

Technical Director

diederik.van.leeuwen@iesbv.nl

Frank van Vugt

Lead HRM

frank.van.vugt@iesbv.nl

ing. Jan Mens

Operations Director

jan.mens@iesbv.nl

ing. Randolph Smit

Lead Projects

randolph.smit@iesbv.nl