IES ZOEKT EEN ASSETMANAGEMENT BUSINESS CONSULTANT

vacatureWeet jij wat erbij komt kijken om verantwoordelijk te zijn voor het implementeren van assetmanagement en het meenemen van organisaties hierin? Zie je het daarnaast als jouw verantwoordelijkheid om assetmanagement in te zetten voor een betere wereld? En geloof je dat niet alleen de techniek, maar ook de mens erachter belangrijk is? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN

Als assetmanagement business consultant adviseer en begeleid je onze opdrachtgevers bij het inrichten of herinrichten van hun organisatie op het gebied van assetmanagement. Het is dus jouw verantwoordelijkheid medewerkers mee te nemen in assetmanagement implementatietrajecten. Dit doe je door het inzetten van de kracht van mensen, technologie en innovatie. Want dat leidt tot een gedragen en geaccepteerde transformatie bij onze opdrachtgever.

Je pakt complexe uitdagingen aan door begrip te tonen voor de opdrachtgever zijn strategie en manier van werken. Maar ook door te anticiperen op belangrijke externe ontwikkelingen. Je geeft advies over deze uitdagingen om besluitvorming op strategisch en tactisch niveau te ondersteunen. En de uitvoering daarmee zo succesvol mogelijk te maken.

WAT VRAGEN WE VAN JOU

  • Een afgeronde academische opleiding, bijvoorbeeld civiele- Elektro techniek, bouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring op het gebied van assetmanagement;
  • Kennis van assetmanagement (ISO 55000) en IAM-certificaat is een pré;
  • Ondernemend en hoge mate van zelfstandigheid;
  • Commercieel inzicht;
  • Ervaring in/kennis van verandermanagement;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, een stevige gesprekspartner op strategisch en tactisch niveau.

ONZE AMBITIE

Wij geloven in de kracht van de mens achter de techniek. Door vertrouwen, verantwoordelijkheid en ruimte te geven, groeien medewerkers en stijgen bedrijfsresultaten structureel. Wij leveren geen rapport met een strik eromheen, maar helpen opdrachtgevers met de implementatie van nieuwe werkwijzen op basis van de ISO 55000. Onze propositie gaat dan ook uit van kennis, vakmanschap en een intensieve langdurige relatie met opdrachtgevers.

Enthousiast geworden van dit verhaal? Mail dan je motivatie en CV naar Frank van Vugt, frank.van.vugt@iesbv.nl

Meer weten?

Frank van Vugt

Lead HRM

frank.van.vugt@iesbv.nl