Je hebt soms behoefte aan goede raad of aan tijdelijke capaciteit, maar je weet niet precies wanneer je het nodig hebt, waar het precies om gaat en hoeveel tijd het gaat kosten. Het is daarom vaak moeilijk vooraf te specificeren, waardoor het werk vaak blijft liggen of je op stel en sprong op zoek moet naar expertise. Kies dan voor onze vraagbaakfunctie.

Samen spreken we met elkaar af op welk gebied je verwacht af en toe ondersteuning nodig te hebben, bijv. maintenance engineering, assetmanagement plannen of meer algemene vraagstukken of issues op het gebied van asset- en onderhoudsmanagement. Zo kunnen we een vraagbaakfunctie inrichten voor issues op het gebied van optimalisatie van het onderhoud, zoals storingsanalyse, het bijwerken van het onderhoudsconcept, activiteiten in het kader van een projectoverdracht naar de beheerorganisatie, etc.

We maken afspraken over hoeveel dagen expertise/capaciteit je ongeveer denkt af te nemen, de reactietermijnen en natuurlijk tarieven. Je krijgt een vaste contactpersoon van IES die je altijd kunt bellen of mailen met de vraagstukken waarmee je zit en die je opgelost wilt zien. En zodra jij je vraag hebt ingediend stellen we gezamenlijk vast wanneer de opleverdatum moet zijn en gaan wij ermee aan de slag. Je hebt op de momenten dat jij dat wilt de beschikking over onze expertise, zonder dat je ergens aan vast zit. Als dat geen ontzorging is!

Om een optimale match te bereiken, vinden we het fijn om eerst kennis te maken met de organisatie en werkwijze. Kom een keer een kop koffie drinken of bel voor een afspraak en we komen graag bij je langs.

Ook een vraagbaak inrichten?

Neem contact op met Frank!

Frank van Vugt

Lead HRM

frank.van.vugt@iesbv.nl