Wil je opgaan voor het formele IAM-examen “Diploma in Asset Management” of heb je behoefte aan een goede opfrisser? Dan is onze vlaggenschip training zeker iets voor jou.

Het ‘Certificate in Asset Management’ is in 2013 door de internationale branchevereniging Institute of Asset management (IAM) geïntroduceerd. Het ‘Diploma in Asset Management’ volgde in 2015. Het zijn kwalificaties die aangeven wat je van assetmanagement zou moeten weten. En je kennis wordt getoetst door middel van een pittig formeel online examen van het IAM. Als je het examen met succes afsluit ontvang je het internationaal erkende ‘IAM Certificate in Asset Management’ of het ‘IAM Diploma in Asset Management’.

De 4-daagse training “IAM Diploma in Asset Management” dekt integraal de IAM-kwalificaties af en daarmee kun je je goed voorbereiden op het examen. Daarnaast hebben we heel veel extra materiaal, praktische voorbeelden en handvatten toegevoegd, zodat het niet een theoretische exercitie blijft, maar dat je de materie in je eigen omgeving ook echt praktisch kunt toepassen.

De laatste 2 dagen van de training spelen we de assetmanagement game, waarin met name het Diploma onderwerp ‘besluitvorming’ wordt uitgediept.

De groepen zijn maximaal 15 deelnemers groot, zodat je als deelnemers onderling veel informatie en ervaring kunt uitwisselen, zonder dat het colleges worden.

De training wordt daarnaast ondersteund door een mooie e-learning omgeving, met basistheorie, films en aanvullende achtergrondinformatie. Zodat er in de lessen nog meer aandacht kan worden gegeven aan de praktische toepassing van assetmanagement.

Als deelnemer aan deze trainingen ontvang je ook een voucher om deel te kunnen nemen aan het groepsexamen dat voor je wordt georganiseerd. Als je dat wilt, kun je de voucher ook gebruiken om zelf individueel examen te kunnen doen in een PearsonVUE test center. Er is altijd wel een Pearson VUE test center bij jou in de buurt.

Meer informatie over de trainingen? Download de brochure met daarin een uitgebreide beschrijving van het trainingsprogramma en data voor de open “IAM Diploma in Asset Management” training via IIR.

De training kan ook als in-company training voor jouw organisatie worden uitgevoerd. Als je dat wilt kunnen we de training dan helemaal op maat maken voor jouw organisatie en er specifieke onderwerpen in behandelen die voor jullie relevant zijn. Om dit zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op jouw organisatie kunnen we dit het beste even persoonlijk bespreken. Kom een keer een kop koffie drinken of bel voor een afspraak en we komen graag bij je langs. Zie ook training op maat.

Assetmanagement training met IAM examen?

Neem contact op met Diederik!

ir. Diederik van Leeuwen

Technical Director

diederik.van.leeuwen@iesbv.nl