In company training

Iedereen is natuurlijk bijzonder en dat geldt ook voor organisaties. Het kan zijn dat je behoefte hebt aan verbreding of verdieping op een specifiek onderdeel van onderhouds- of assetmanagement. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd: van workshops van een dagdeel tot vijfdaagse trainingen of meer. In een maatwerktraining hebben we alle ruimte om cases of voorbeelden uit jouw omgeving te integreren in het trainingsprogramma en bepaalde onderwerpen uit te lichten en toe te spitsen op een actuele situatie of probleem. 

Je kunt denken aan trainingen op onderwerpen als: 

  • Beknopte “assetmanagement workshops” van 1 dagdeel tot 1 dag, waarin we ingaan op een specifiek onderwerp dat past in je implementatietraject. We zullen een theoretische basis op het onderwerp afwisselen met een praktische toepassing in jouw situatie. De manier om de implementatie van assetmanagement verder te brengen!
  • ISO 55000 workshop”, waarin we op praktische wijze bespreken waaraan je moet voldoen als je ISO 55001 gecertificeerd wil worden.
  • Training Samenwerken in assetmanagement”, waarin deelnemers de verschillende assetmanagement rollen in de praktijk brengen door gezamenlijk een constructie te ontwerpen, bouwen en gebruiken, incl. onderhoudsplan en risico-onderbouwing. Deze training is met name geschikt voor grotere groepen en vindt buiten plaats (of in een grote hal).
  • Het “Assetmanagement Theater” is specifiek gericht op grote groepen van bijvoorbeeld 50 tot 100 deelnemers, die in 1 dag met elkaar assetmanagement verkennen en meer inzicht krijgen in elkaars werkwijze en kwaliteiten. Het assetmanagement theater is bijzonder geschikt als start van een assetmanagement implementatietraject. In het assetmanagement theater werken we met acteurs die situaties van jouw bedrijf naspelen. Herkenbaar maar toch anders.
  • Voor ‘Onderhoudsconcepten/FMECA’ ontwerpen we kleinschalige workshops op maat, waarin we naast de theoretische achtergrond vooral de toepassing van de methodiek op assets van jouw organisatie zelf oppakken. Zodat je medewerkers leren door het zelf te doen.
  • We hebben ervaring met talloze training op vele andere deelonderwerpen van assetmanagement, zoals bijv. werkvoorbereiding & planning, audits, onderhoudscontracten, informatiebeheer, KPI’s

Onze maatwerk trainingen zijn interactief en je verkent de concepten en methodieken op een praktisch toepasbare wijze. We werken bij voorkeur in kleine groepen met veel ruimte voor het samen ontdekken van het onderwerp.

Om dit zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op jouw organisatie kunnen we dit het beste even persoonlijk bespreken. Kom een keer een kop koffie drinken of bel voor een afspraak en we komen graag bij je langs.

Assetmanagement training op maat?

Neem contact op met Diederik!

ir. Diederik van Leeuwen

Technical Director

diederik.van.leeuwen@iesbv.nl