Met het implementeren van assetmanagement krijg je doorgaans andere taken en bevoegdheden. Daar horen soms ook andere competenties en een ander gedrag bij. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je collega’s die op andere afdelingen werken.

Samen met bureau Radar Vertige heeft IES een training ontwikkeld, waarin de deelnemers de opgedane kennis in de praktijk brengen door een constructie te bouwen met onderhoudsplan en risico-onderbouwing. De training geeft je handvatten om blijvend met elkaar aan assetmanagement te werken en vooral hierover in gesprek te blijven.

De leergang Verandermanagement is ook een training van IES dat bij dit onderwerp aansluit. De leergang geeft inzicht, richting en tools, waarbij modellen aan de orde komen, maar meer zal het gaan om hoe deze toe te passen en wat het emotioneel voor effect heeft op iedereen in de organisatie en op de verandermanager zelf. Naast inhoudelijke kennis van verandertrajecten is deze leergang een persoonlijk ontwikkeltraject.

Voor het bespreken van de mogelijkheden en dit zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op jouw organisatie kunnen we dit het beste even persoonlijk bespreken. Kom een keer een kop koffie drinken of bel voor een afspraak en we komen graag bij je langs!

Samen werken aan assetmanagement?

Neem contact op met Jan!

ing. Jan Mens

Operations Director

jan.mens@iesbv.nl